Eu

Cum am ales să-mi fac un blog?! sau pe scurt, un jurnal personal, care dacă stau foarte bine să mă gândesc nici nu mai este un jurnal așa cum pare.  De ce zic asta, pentru că un jurnal it’s a secret, iar un blog nu prea mai este un secret, odată ce am ales să-l fac public.

Și totuși vreau să-l numesc jurnal public și  vreau să-l împărtășesc cu voi, pentru toți cei care “All you read is love”.

Și pentru că toate astea înseamnă pasiune pentru scris frumos, „împărtășeli” cu toată lumea despre te miri ce, discuții tematice, sfaturi, sau mai bine nu, știu doar sigur că vom avea de toate pentru noi toți și promit să nu mă supăr pe voi, cei care nu vă regăsiți in ceea ce voi scrie în acest blog,  însă sper să-mi transmiteți ideile voastre și părerile sincere.

Cei care ați ajuns până aici, cred ca v-ar plăcea să stiți cine scrie aceste bazaconii, Ioana Dubău sunt și sunt în căutare de oameni frumoși. Sunt pasionată de scris frumos și îmi doresc să-mi descopăr cea mai bună versiune a mea în fiecare zi. Pot să spun că încă mă încadrez în sexul frumos și respir aerul Clujului.

Hai să dezbatem împreună vrute și nevrute, poate ne întâlnim undeva la mijlocul pământului la o cafea!

Hai să fim sociali :)