inside-hero

Așa cum ne place să credem, lucrurile se întâmplă uneori la momentul potrivit, așa a apărut și Inside Hero. Atunci când cauți să te dezvolți dar nu știi cum se face, dacă cauți bine, bine găsești, exact de ce ai nevoie.

Mă gândeam la ce aș putea să-mi fac cadou de Crăciun? Gândit și țintit, ideea mi-a apărut în fața ochilor, exact așa cum îmi place cel mai mult. Poate o fi fost intuiție sau destin, dar a început să-mi stârnească interes, simplul joc Inside Hero. Ei bine, întreb în stânga și în dreapta dacă cineva știe ceva și dacă merită. Primesc un răspuns care mi-a clicku-it să zic drept, ceva de genu „merită investiția mai ales dacă îl joci cât mai mult”(mulțumesc Maria Cotoi, a contat). Răspunsul nu venea din văzduh ci de la o persoană care știa probabil ce se ascunde în spatele acestui joc și mare dreptate a avut.

După o lungă așteptare dar bine meritată, ajunge jocul în mâinile mele. Doamne ce fericire, ca un copil entuziasmat am rupt ambalajul și nu biruiam să citesc instrucțiunile. Complicat, sau poate nu înțeleg eu, prea mult entuziasm, îmi zic din nou „stai liniștită și recitește, trebuie să aibă sens”. Facem să aibă sens și în următoarele minute tabla de joc era așezată și deja prima rundă rula. Eu și Andrei, doar noi, că bursucitele susțin că sunt suficient de dezvoltate și momentan le place așa, rămânem în doi.

Prima rundă

Hmm, prima rundă deloc ușoară, te simți ușor atacat, că ai intrat în horă și acum trebuie să joci, dar parcă în același timp devii foarte curios.

Jocul e atât de bine gândit încât te face categoric „să-ți ieși din pepeni”, dar care „pepeni”? Cei în care te simți atât de bine și confortabil. Ei bine zona asta confortabilă nu ne este cea mai bună prietenă, iar Inside Hero știe să te descoase. Așa pe scurt, jocul conține o serie de întrebări din mai multe categorii, Emoțional, Mental, Fizic și Spiritual. Ce să vrei mai mult? Un simplu „all in” pentru sufletul tău și nu numai, cât și pentru prietenii tăi.

A doua rundă

A două rundă a făcut ca trecerea dintre ani să fie una memorabilă. De data asta nu doar în doi ci împreună cu câțiva oameni dispuși să-și riște noaptea de revelion pe o carte de joc. Au urmat discuții filozofice și contradictorii, încărcate de o super energie, care au durat vreo 6-7 ore și totuși nimeni nu era prea obosit. Eram așa de fericiți că instrasem în noul an cu un vibe atât de bun încât la oră 7:45 AM radiam cu toții.

Eroul din tine

Recomand din suflet un astfel de joc. În primul rând pentru atmosfera care se crează odată cu el. În al doilea rând pentru apropierea dintre oameni, pentru faptul că scoate ce e mai bun din tine. Înveți atât de multe de la ceilalți, dar cel mai important te conectezi cu tine, iar la sfârșit rămâi uimit.

Descoperă eroul din tine!

Jocul poate fii găsit la linkurile de mai jos:
https://www.facebook.com/tikaboo.ro/ sau https://insidehero.ro/

Hai să fim sociali :)