wishes-2019

Anul 2019 începe așa, o mână de oameni  înarmați cu stare de bine și bună dispoziție se adună la un loc. Ei bine așa a început acest an pentru mine. Alături de persoane dragi, am reușit să creăm o atmosferă cu o energie al naibii de pozitivă și cu un vibe foarte bun.
Timpul petrecut împreună m-a făcut să vreau să-mi exprim dorințele și trăirile și chiar mai mult, astfel cred cu tărie că oamenii sunt cei care ne inspiră și ne dau forță uneori sau atunci când trebuie.
Astfel o scurtă listă cu ceea ce-mi propun pentru acest an o las ca sursă de inspirație, din mână în mână, poate v-a aprinde o scânteie!

Lista mea pentru 2019

1.Îmi doresc ca în acest an să stau mai mult alături de oamenii dragi, oamenii pozitivi și să petrecem timp de calitate împreună.

2. Îmi propun să-mi sun un prieten/ă, persoană dragă măcar odată pe săptamană sau chiar să organizăm o ieșire sau de ce nu chiar să petrec mai mult timp cu cățeii mei, care întotdeauna mă încarcă cu super energie pozitivă.

3. Vreau ca odată pe lună să ajung la un eveniment, fie că este teatru, film, spectacol, concert, vreau să mă bucur mai mult de tot ce se întampla în jurul meu.

4. Vreau să am un somn mai odihnitor, să mă pun în pat cel târziu la ora 23, astfel încat să pot să fiu mai focusată  în ziua următoare.

5. Îmi doresc să mă țin de programul de mișcare, fie el cât de lejer, să țin cont cât este de important pentru mine să-l respect. Zic acest lucru pentru că am mici probleme cu spatele și este esențial pentru mine să fac mișcare dacă vreau să mă simt bine. Cu siguranță cu toții avem nevoie de așa ceva, indiferent că avem o problemă de sănătate sau vrem doar să ne creștem hormonii fericirii.

6. Vreau să încep cursuri de înot, pentru a-mi depăși în primul rand o frică de apă, iar în al doilea rând pentru a-mi susține musculatura spatelelui și nu în ultimul rând, să profit de un moment de relaxare. Îndiferent de ceea ce alegi, alege să-ți facă bine, să te bucuri.

7. Îmi doresc să învaț ceva în fiecare zi și știu că asta se întampla cel mai mult în contactul cu oamenii, din experiențe, îmi doresc cât mai multe experiențe trăite.

8. Vreau să înțeleg mai bine oamenii, să fiu mai atentă la ceea ce-mi transmit și ce pot să iau din întalnirea mea cu o persoană.

9. Îmi doresc să-mi dau voie să greșesc, să fiu mai indulgentă cu mine uneori și să nu mai fac lucrurile atât de mari  atunci când nu este cazul.

10. Vreau să petrec mai mult timp eu cu mine, să pot să mă înțeleg, să mă ascult și să mă descopar, să-mi dau ceea ce merit.

11. Îmi propun să călătoresc mai mult în acest an, să clădesc mai multe amintiri care să conteze.

12. Să fiu mai organizată în a-mi atinge un scop, să-mi definesc mai bine planurile și să le prioritizez corect.

13. Să nu iau viața atât de în serios și să-mi dau voie să trăiesc momentul prezent, să simt cu adevărat ceea ce contează.

14. Să-mi ignor fricile a fost una din lecțiile învățate la început de 2019, îmi doresc să-mi ignor fricile, să nu le dau atenție, asta m-ar ajuta să le depășesc mai ușor.

15. Îmi doresc să mă relaxez mai mult, să râd mai mult, să mă bucur de viață, să citesc mai mult, să mă joc mai mult și să fac lucruri care mă detașează de la rutina zilnică.

Vă recomand să scrieți și voi o astfel de listă, îmi doresc ca să găsiți fiecare dintre voi inspirația de care aveți nevoie pentru a începe anul cu o energie pozitivă.

Vă doresc să fiți fericiți în noul an și să ajungeți acolo unde visați zi de zi, să găsiți încrederea și sursa voastră de inspirație potrivită!

Hai să fim sociali :)